Οικονομια

Θα σταματήσουν οι πλειστηριασμοί μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου

Αύριο Τετάρτη, θα διεξαχθούν μόνο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, καθώς ο Συμβολαιογραφικός  Σύλλογος  Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και  Δωδεκανήσου ανέστειλε τους πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Αθηνών. Το ίδιο συμβαίνει με όσους είχαν προγραμματιστεί μέχρι την εκπνοή του Ιανουαρίου (31 Ιανουαρίου 2018).

 

Η απόφαση αναστολής ελήφθη από τον εν λόγω Σύλλογο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή του,  λόγω  της εν εξελίξει «νομοθετικής διαδικασίας εκσυγχρονισμού της διεξαγωγής των πλειστηριασμών».

 

Δηλαδή, προσθέτει ο Σύλλογος, της νομοθετικής διαδικασία «που κρίνεται κατεπείγουσα ενόψει της ολοκλήρωσης της 3ης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος».

Διαβάστε την ανακοίνωση του 

 

Συμβολαιογραφικού  Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και  Δωδεκανήσου:

 

«Τo Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου ενημερώνει τα μέλη του Συλλόγου του, αλλά και τους νόμιμα συμμετέχοντες ότι αναστέλλεται η διαδικασία των φυσικών πλειστηριασμών, που έχουν προγραμματισθεί για αύριο και μέχρι 31.1.2018.

 

Η απόφαση σχετίζεται με την εν εξελίξει νομοθετική διαδικασία εκσυγχρονισμού της διεξαγωγής των πλειστηριασμών, νομοθετική διαδικασία που κρίνεται κατεπείγουσα ενόψει της ολοκλήρωσης της 3ης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος».

 

Πηγή:pronews.gr